Puula Toursin hinnasto ja varausohjeet

Risteilyhinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

KESTOSINIKKASORELLA
Ensimmäiset 2 tuntia yht. 270 €yht. 280 €
Seuraavat tunnit120 € / h140 € / h
Odotusaika50 € / h50 € / h
Siirtymäajo ilman asiakkaita90 € / h90 € / h

Viikonloppuisin (pe klo 17 – su klo 24) tuntihinnat ovat 40 euroa korkeammat. Risteilyn minimikesto on kaksi tuntia.

Katso risteilypakettien sisällöt ja hinnat täältä!

Esimerkiksi matka Sinikka-veneellä seitsemälle henkilölle on alle 20 euroa/henkilö/tunti tai juhlaristeily Sorellalla 12 henkilölle noin 12 euroa/henkilö/tunti. Tilataksi Kangasniemen kirkonkylästä Ukonniemeen maksaa noin 45 euroa.

Matkan voi maksaa käteisellä, pankki- tai luottokortilla tai yritykset laskulla.

Kysy risteilytarjous kipparilta, se ei maksa mitään!

Puula Toursin hinnasto
Upea ilta Puulalla.

Matkan varaaminen

Risteilyn minimikesto on kaksi tuntia. Matka varataan maksamalla varausmaksu 270 €, ellei kipparin kanssa ole muuta sovittu. Varausmaksu maksetaan pankkiin laskua vastaan kolmen vuorokauden kuluessa laskun päiväyksestä. Kun varausmaksu on maksettu, se on molempia osapuolia sitova.

Matkan loppuhinnan voi maksaa käteisellä, pankki- tai luottokortilla. Suomalaiset yritykset voivat maksaa palvelut myös laskulla.

Mahdollisen varauspäivänä tapahtuvan risteilyn voi maksaa matkan yhteydessä.

Varauksen peruminen

Mikäli asiakas peruu matkan myöhemmin kuin 10 vuorokautta ennen risteilyn suunniteltua alkua, varausmaksua ei palauteta. Mikäli peruminen tapahtuu myöhemmin kuin 5 vuorokautta ennen risteilyä, asiakas on velvollinen maksamaan tilaamansa ruoat (ei koske kahvitarjoilua).

Mikäli kippari peruu matkan ylivoimaisen esteen tai viranomaisen ohjeistuksen vuoksi (mm. myrsky, sairaus, tekninen vika), asiakkaalle palautetaan kaikki jo maksetut suoritukset, pois lukien jo tilatut kahvilatuotteet ja ateriat. Hän on halutessaan oikeutettu käyttämään maksamansa tuotteet ja ruokailemaan aluksessa sen ollessa satamassa, mikäli tämä on ajallisesti mahdollista.

Peruuntumistapauksissa pyritään järjestämään uusi matka mahdollisimman pian (esim. odotetaan ukonilman ohimeno ja ruokaillaan sillä aikaa aluksessa) tai sovitaan uusi risteilypäivä.

Ruoka ja kahvilatuotteet

Ruokailut tilattava viimeistään viisi päivää ja kahvitarjoilut kolme päivää ennen matkaa. Pyydä tarjous! Tyypillisiä vaihtoehtoja ovat:

  1. Kahvitarjoilu (kahvi/tee, suolaiset ja makeat kahvileivät ja kakut) 
  2. Salaattipöytä ja jälkiruoka/kahvi/kakku
  3. Kala- ja salaattipöytä sekä jälkiruoka/kahvi/kakku

Katso myös: Ruoka ja risteilyemännän palvelut