Alukset,  Puula,  Risteilyt,  Uutiset,  Yritykset

Yritykset ja järjestöt – Welcome on board!

Juuri teille räätälöidyt kokoukset ja tilaisuudet Puulalla.

Puula Toursin Juhla- ja kokousalus Sorella ja Sisko-laiva tarjoavat loistavat puitteet yritysten sekä järjestöjen kokouksiin ja tilaisuuksiin. Saat kaikki tilaisuuteesi tarvittavat elementit halutessasi yhdessä paketissa: tilat, kokoustekniikan, tarjottavat ja upean järviluonnon – järjestä tilaisuus, jota muistellaan vielä kauan!

Mieleenpainuvat kokoukset, koulutukset, tyky-päivät, tuote-esittelyt ja virkistäytymistilaisuudet Puulalla!

Molempiin aluksiin mahtuu 12 matkustajaa.

Juhla- ja kokousalus Sorellassa on 25-neliöinen, lasiseinin varustettu kokoustila. Kokoustilassa on 75″ näyttö ja tarvittava kokoustekniikka. Aluksessa on myös lepohuone, jossa voi tehdä vaikkapa kauneushoitoja asiakkaille. Sorellassa voi järjestää kokouksia tai muita tilaisuuksia myös aluksen ollessa laiturissa.

Sisko-laivassa on sisällä huonolta säältä suojaava salonki ja ulkona ryhmä voi nauttia järvimaisemista aurinkokannella istuskellen. Myös Sorellassa on viihtyisä aurinkokansi. Sorellan alataso soveltuu esteettömään liikkumiseen.

Lisätietoja aluksista ja palveluista

Ota pian yhteyttä, suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus! Kauden 2023 risteilyt on nyt varattavissa – toimi nopeasti, jotta saat varauksen haluamaasi ajankohtaan.

Kysy lisätietoja tai lähetä tarjouspyyntö heti!

Toimi nyt, niin ei unohdu. Voit käyttää alla olevaa lomaketta tiedustelujen tai tarjouspyynnön lähettämiseen. Muistathan täyttää tietosi, jotta kippari voi vastata viestiisi.

(Mikäli tiedossa)
Tarjottavista sovitaan tarkemmin varauksen vahvistamisen yhteydessä.
Esimerkiksi toive risteilyn reitistä/kohteesta ja lähtöpaikasta.