Puula,  Risteilyt,  Uutiset

Puula Toursin risteilyemäntä esittäytyy

Hokka Catering / Päivi Lehto

”Olen Puuhakas Ruokaintoilija, taustana monenmoinen työhistoria ja nykyisin lähes Hokkalainen.

Kalanäppäset Puulan antimista – lähiruokaa ja puhtaita, aitoja makuja!

Kesätöinä aloitin tosi nuorena keittiöemännän apulaisena reilun 200 henkilön työpaikkaruokalassa. Siinä sitä oppi perusteet, kun kaksin teimme. Oikeisiin töihin ajauduin Silja Linelle asiakassuhdepäälliköksi, jossa matkasin asiakkaiden kanssa laivoilla kohdesatamiin, Tukholmaan, Travemundeen ja Tallinnaankin. Kohteet laajenivat Euroopan suurkaupunkeihin ja vähän pidemmänkin matkan kohteisiin siirtyessäni Matkatoimiston palvelukseen. Tämä matkailualan ura kesti kokonaiset 18 vuotta.

Uusi, täysin erilainen ajanjakso alkoi, kun vaihdoin alaa jalkapallovalmentajaksi ja liikunnanopettajaksi, jolle oli pohjaa omalla pelaajauralla ja valmennus oli ollut vapaa-ajalla sydämen asia. Valmentajuus, se se on oma tarinansa saavutuksineen ja matkakohteineen, kaukaisimpana Guatemala.

Kun viime keväänä laivakapteeni Seppo haki laivaemäntää, tuli tunne, että tuossapa olisi mainiota puuhaa. Nyt on Sepon kanssa kaksi kesää risteilty elämyksiä asiakkaille tarjoten, niin maisemien kuin makunautintojenkin kera. Todella kivaa puuhaa kivoihin ihmisiin tutustuen huikeissa puitteissa!

Hokka Catering maittava mansikkakakku
Kesäinen mansikkakakku kruunaa risteilyn!

Hokka Catering on oma yritykseni ja toimitan Risteilyille tarjoilut.

Toimintani Arvoina ovat: Puhtaat Aidot Maut, Sesongin mukaiset Lähiraaka-aineet.

Nähdään Risteillen! Toki myös ’Omille Rannoille’ voin toimittaa tilauksesta.”

Päivi, risteilyemäntä, Hokka Cateringin yrittäjä